Tjal en Nad in to Laos

BRrrrrrrrrr

Dag lieve familie&vrienden,

Het is echt leuk om jullie reacties te lezen. Velen zijn o.a benieuwd naar het weer en ik kan jullie hierbij mededelen dat het KOUD is. Tjal heeft zich iets wat vergist in het weer.Het is nu dus gewoon winter en pas op 21 sept begint de lente dus we hebben niet helemaal de goede kleding bij ons, maar dat mag de pret niet drukken. Daarentegen begon gister middag het zonnetje te schijnen en dan is het qua gevoels temp. ook wel gelijk lekker warm circa 23 a 24 graden.

We hebben gister Priska en David ontmoet een hele lieve brdr&zstr, we zijn al bij ze thuis geweest en ze hebben ons meegenomen naar een restaurant wat op de punt van een rots ligt met uitzicht over de zee.Echt heel erg cool, het geluid van de zee tegen de rotsen werd versterkt doordat het heel hoog is en in een kom ligt. Vanmiddag gaan we met Priska en David lunchen.

Vandaag hopelijk schone kleren want echt Tjal&DJill stinken een uur in de wind (want ondanks een hete douche blijft het stinken als je weer dezelfde kleren aan moet). Ik daarentegen had schone sokken, shirt en onderbroek in mijn daypack. Naja de details laat ik maar achterwege

Wink

Morgen (dus zondag) bezoeken we de vergadering hier in Lima en reizen we in de avond door naar Cuzco (circa 22 uur met de bus).

Nou dit was het even voor nu later meer........................

DIkke knuffel van ons

Reacties

Reacties

Rudy&Denise

Lieverds, we zijn blij te horen datjullie goed zijn aangekomen!! Beetje jammer van het weer maar dat mag de pret niet drukken :D leuk om jullie verhalen te lezen en ook leuk te horen dat jullie naar de zaal kunnen gaan..

Blijf vooral schrijven hoor! We hangen aan jullie......euhm vingers...:D

liefs und huggs
roetie en denies

Mam

Hey Lieve Scatty,s
Dus nog geen bagage terug,vieze kleding en koud!!!??
Hmmm, hoe gaan jullie dat doen met de vergadering!!??
Tof dat jullie al meteen Broeders en zusters hebben ontmoet.
Super het studie art. van de WT dit weekend!
Apart he dat aan de andere kant van de wereld het zelfde art wordt besproken.
Ik hoor het, ben benieuwd

Huggie,s van mij XXXX

Kip

Heey Mam,

Buenos dias!! Yeeeeh we hebben onze schone kleren, precies op tijd voor de vergadering. We zitten nu klaar en worden zo opgehaald.
De vergadering begint om 9.00uur tot 10.45uur.
Iedereen ruikt weer heerlijk en wij zijn er klaar voor.
Hebben gister Priska haar moeder en zus ontmoet, vanmiddag gaan we gezellig met ze alle lunchen en pakken om 17.30uur de 22 urige bus naar Cuszco.
Het eten is hier heerlijk en iedereen is heel erg hartelijk!

Nou ze zijn er.

DIkke Knuffel van ons.

Ciaooooooooooooo :)

laatje

hey lieverd, wat maken jullie toch alweer veel mee in die paar dagen, bagpack kwijt!! gewoon lekker winters weer!! ;) heerlijk joh hahaha. slim nadje, ik was ook zo dat we naar egypte waren was als de dood dat we de koffers kwijt zouden raken ofzo. dus had ook extra kleding meegenomen in het vliegtuig. nou geniet ervan we zijn benieuwd naar de volgende update...


dikke kus en knuffel laatje en collie

jeanine

aaaa jongensss.. ziet er goed uiit!! nu wel ff op letten he tjal, gaat niet zo goed met dat rekenen winter/lente, peruaans geld/ bolviaans? geld... haha. te veel voorpret gehad zeker, was je al in relax mode?
veeel plezier jongens!!!

Mam

Hey liefies, nou dan is het toch allemaal goed gekomen
En nu willen we natuurlijk weten hoe het op de vergadering was!!!???

Kussies, groetjes van oma
p.s zij heeft nu ook de link

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!